Cesta

Cesta

Anotace: Jen jsem se tak zamyslela, kterým směrem se ubírá můj život...

Kam mě vede tato cesta?
Opět pryč z našeho města?
A povede mě zase jistě
tak, že na známém skončím místě?

Protože cesty mé v poslední době
vedly zas a znova k Tobě.
Jenže žádný šťastný cíl
se na jejich konci nezjevil.
Autor kleopatra.sedma, 13.10.2009
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: jaňa, Bíša, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí