Šťastná Svatba

Šťastná Svatba

Anotace: Ta to báseň je velmi podobná Žena Pána Zla.Jen to končí jinak.Taky sem jí psala ve škole,takže nějaké chyby porsím vás omluvit.Děkuji!

Pán Zla má,
svou vůli.
Potřebuje ženu,
jiná možnost není.

Myslí na to velice,
netuší co se děje.
Daleko myslí na to,
dívka budoucí jeho žena.

Ptá se kamarádky,
jakého smrtijeda chtěla.
Pána Zla hned zavrhala,
ale co je přece fešák.

Dívka myslí stále,
dál co se stalo nebude.
Ani jeden neví,
co se stane zachvílí.

Smrtijedi přicházejí,
vedou dívku pryč.
Kamarádi zasahnou,
nikdo není ve škole.

Dívka jde dobrovolně,
všechny kolem to díví.
Objeví se Voldemort,
přemísťí se pryč.

Přátelé zoufají co sní,
nikdo neví co dál.
Však čaroděje nechytí.
začnou pátrat velice.

Co se stalo nikdo neví,
pán Zla se žení.
Z dívku mudlovskou,
šťasný konec to je.
Autor Erča, 13.10.2009
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí