Něco mi chybí..

Něco mi chybí..

Anotace: Pocit strádání, pocit toho čehosi

Je to jako když spadne ovladač na stůl,
baterky se rozlítnou a udělá to prásk!
Ten pocit, kdy čekáš na ránu
a příjde z prava hlučné mlask.

Jako když otevreš kohoutek s vodou,
slzy ti začnou téci,
jako když máš hlad
a chléb se ještě musí péci.

Je to jako když se nevrací dlouho rodný krajan,
jako když rodiče posílají děti dřív do hajan.

Pocit strádání, pocit toho čehosi..
Autor Nussichoco, 13.10.2009
Přečteno 236x
Tipy 7
Poslední tipující: Fenceless, Kapka, Mbonita, 6thSun, CORONATION, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí