Šálek čaje

Šálek čaje

Anotace: sny jsou krásné...

Šálek černého čaje si uvařím,
ve své lože se uložím,
peřiny své rozhodím,
a do snů svých se odložím.

O čem se mi bude zdát?

O slunci, které nezapadne,
o příteli, co nikdy nezradí,
o zlaté rybce na dně,
co do očí mně uhodí.

O nekonečném moři, co v poušti je,
o démantových horách, kde sníh chce hřát,
o víle, co v lese srnkám hraje,
kde je vše, co můžeš si jen přát.....

Kde žhnoucí srdce studí,
a led chce tát,
tam kde se stromy budí,
kde nelze lhát.

Do těch míst vydávám se,
cestičkou snovou,
třpytkami posypanou,
však nikdy nevzdávám se,
že sny se realitou stanou.....
Autor Boudicca, 13.10.2009
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, Kapka, Psavec, CORONATION, Flamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé snění je kouzelné.

15.10.2009 20:06:00 | Kapka

Cestička snová, kam Tě zavede.

13.10.2009 23:45:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí