Mimo peklo?

Mimo peklo?

Anotace: *hoří,vysoko*

Hravá a osamělá
Možná občas jako od Mattela
Proplouvá noční krajinou


Na palubě parníku
Minuty se odbíjí na budíku
Příběhy a mapy možná v triku

Jeto rozpálená oáza
Plno nesmyslných vět
Je kouzelná noc nebo den

Občas leží a občas křičí
Leží v mlze,duše je ničí
Má ráda nitky duhové
občas bývají syrové


Zklidňující prostředky
Něčí prsty skryty v bavlnce
Kapky deště padají
Na konec kabátu a možná i zpívají

Teplo nebo zima,vždy jeto príma
Tyhle debaty nebolí
Jsou jako knihy nevšední

Jede si po své ose křehkosti
Činnost na duši,občas zabuší
A tak pojídají vitamíny
Večerníček bývá milý

Někdo pořád omotává,tuhle duši
Je oživlá na plakátu, je svá a občas něčí
Otvírá se to jako oheň,mimo peklo
Občas tam vidí i to světlo
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 13.10.2009
Přečteno 277x
Tipy 15
Poslední tipující: 4LJFilip, Vlk v rouše, P.P.S., Lioness, Boudicca, enigman, zenge, zelená víla, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí