Hra

Hra

Anotace: ...zahrávám si,vím to,můžu všechno ztratit a přesto...jsem to já a nedám si říct...

Hraju si s ohněm,
co s tichým praskáním vedle mě hoří.
Hraju si s ohněm
a Ty to víš,
když místnost se po chvíli do studené tmy noří,
jsi tu a další polínko přiložíš.
Hraju si s ohněm,
mám všechno,po čem toužím...
budu-li si dál,s tvou pomocí,
s těmi zrádnými plameny hrát,
vzplanu a vzápětí jak papír shořím...
a se mnou i všechno,
co doteď ve svých dlaních střežím.
Vím to,všechno to vím...
a přesto znovu škrtnu sirkou
a budu si dál s ohněm hrát


...protože vím,jak moc mě máš rád...
Autor Čarodějka911, 13.10.2009
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: Vlk v rouše, STIMPRE, enigman, Kapka, bobi bobie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkně jsi to vystihla

15.10.2009 10:48:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí