Jen se z toho musím vypsat...

Jen se z toho musím vypsat...

Anotace: ....***....nezáleží na ničem, protože nic není věčné..

Chce se mi řvát,
ničit kolem sebe věci....
Za pravdu člověk má se prát,
ale nakonec jsou to jen kecy...

Ve tváři stopy po slzách,
zůstaly tam po všech těch prohrách...
Věřím a snad stále i budu,
a pak dostanu od tebe přes hubu...

Tak jako vždy,
musím poslouchat tvoje lži..
A dnes jedna velká deprese,
tak všichni třeste se...

Zkouším se ptát,
sama sebe...
Když budu ti lhát,¨
jestli přijdu d nebe...
Autor whiolet, 14.10.2009
Přečteno 247x
Tipy 11
Poslední tipující: fuu, Bíša, Psavec, *whatsoever*, WhiteSkull, PrinceznaHeliovýchbalonků, Agniezka, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je věčná..;o) jinak dobrý, taky se občas musím vypsat..

14.10.2009 16:42:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí