Navždy

Navždy

Anotace: navždy.....

Nikdy, nikdy.. v boji nepřestáváme
navždy jen navždy spolu
utikej kamarade,jsou za nami
ty se ale otačíš a bojuješ

Stojim za tebou a pomahám
ruce padají unavou
je to jen začatek
co bude dál

uličkou valečniků,prosekáváme se dál
bojim se že zemřeš a ja zůstanu sám
bojuji dál po tvém boku
navždy

Nenech nikoho žít jsou to jen lidé
nesmíš udělat žadny chybný krok
jdu za tebou
co vidíš ty vídím i já

Bojuj , nepřestávej
v tvářích krutého života a bytí

Musíme prostě bojovat navždy
Autor Akanishi, 14.10.2009
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, brooklyn, zelená víla, Romana Šamanka Ladyloba, jen.kluk
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kuju ,-)

14.10.2009 17:25:00 | Akanishi

Život je boj...někdy krásný jindy bolestný....:-) hezký pohled

14.10.2009 17:14:00 | Boudicca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí