Kdo..?

Kdo..?

Anotace: Zkus si odpovědět na tak jednoduchou otázku, jako by na ní závisel celý svět. Jednou jsem si ji položila, nedokážu ani sobě odpovědět.

Říkal ,,Kdo jsi?"
Nezvládla jsem mu odpovědět..
Kdo jsem? říkala jsem si..
Pláč stal se mi osudem,
já odpovědět si chci.
Sama sobě. Neznám se,
nemůžu si pomoct,
Noc, jedna.. Nocí víc,
probrečených nad otázkou..
Která je leč jednoduchá,
ale pokládám si ji znova a znova,
odpověď nenalezám a jsem ta..
Neznámá a.. Nevidomá..
Autor ChiLLaDarkneSs, 14.10.2009
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Pantagruel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí