Růžové brýle

Růžové brýle

Anotace: když zná se nám svět růžovější.

Jako blázen v dešti
co růžové brýle si leští
aby svět se mu stále stejný zdál
aby okamžiky pravdy nemeškal.
A když už neprší ale chčije
on z kaluží pije
a doufá,
doufá že svět bude růžovější.
Že jeho strasti zmizí
a jeho srdce ryzí
pozná,
že se mu něco vyzná,
že ucítí cit,ne chlad,
vždyt i přes to všechno se má rád,
ale strádá.
Noc,tak mladá
když on strádá a sní
doufá že se zase rozední
doufá že skončí jeho strasti
že bude zase moci říkat matko,vlasti
a že ráno za svítání
ulpí jeho brýle na ní.
Autor greapy, 14.10.2009
Přečteno 248x
Tipy 16
Poslední tipující: Markéta G., Pešulka, PrinceznaHeliovýchbalonků, Bíša, enigman, hašlerka, zelená víla, Psavec, al-pacino, LeeF, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré...

14.10.2009 23:06:00 | zelená víla

Opět jsi podal kvalitní (sportovní):-DD výkon jen tak dále!!!

14.10.2009 21:41:00 | Ayaka Midoriko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí