Věrný Otrok

Věrný Otrok

Anotace: jak uniknout?

Já dělám to chtějí
ale oni i přesto se mi smějí.
Co dělat mám,
jak se z toho vystříhám.
Nehodlám jejich hru dokola hrát
aby se mi stále mohli smát.
Nechci býti jejich věrným otrokem,
který splní jejich každý sen.
Nechci být nástrojem,
nechci být loutkou,
nechci být tím zlem,
proč se cítím být zatracen.
Už nevím kudy kam,
už se strácím
a přitom zvracím
Já nechci býti jedním z nich
odpověd však nenaleznu v žádné z knih.
doufám
doufám a přitom si přeji
že nebudu dělat vše co chtějí.
Že ta past nestane se mým hrobem
že nebudu jimi loven,
že svou svobodu budu zase mít,
že konečně budu zase moci snít.
Autor greapy, 14.10.2009
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Ta co te ma v krvi rozpusteneho, Lioness, CORONATION, Květka Š., al-pacino, Ayaka Midoriko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí