miláčkovy... Jirko Ty víš....

miláčkovy... Jirko Ty víš....

Anotace: pro mého miláčka..... on ví....

Já budu mít bezesnou noc,
Protože jen Tobě děkuji moc,
Za to, že udělal si mne štastnou,
Tím, že jsi mou hvězdou jasnou.

Hvězdou jasnou a zářící jen,
Já doufám, že to není jen sen.
Ne sen to býti nemůže,
Ve snu totiž nedávají se růže.

Ještě jedno za všechno dík patří Ti
Věř v to, že mě máš a i budeš míti.
Víš, že Tě šíleně miluji,
Víš, že Tvé jméno do srdce si maluji.

Maluji ho tam tuží nesmazatelnou,
Maluji ho tam láskou rozpoznatelnou.
Rozpoznatelnou od lásky jiné,
Že ta naše vijímečná je,
To z toho plyne.
Autor oneFear, 14.10.2009
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tip na přivítanou

15.10.2009 13:16:00 | WAYWARD

...vítej na Literu :-)

15.10.2009 13:15:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí