miluju

miluju

Anotace: 000

Miluju Tvé doteky něžné,
Miluju Tvé modré oči,
Miluju Tvé pohledy běžné,
Miluju Tvé polibky,
Miluju jak při obětí Tvém svět se točí.

Miluji Tvá něžná slova,
Miluju jak říkáváš,
Tlůvka když mě líbáváš,
Chci to slyšet zas a znova.
Ta slůvka jsou miluju Tě
Autor oneFear, 15.10.2009
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí