Cíl zasažen...

Cíl zasažen...

Anotace: ...

Mysl do očí promítá
útrapy z bitevních polí
němý film s tichou hudbou
co zní z povzdálí

konání lidí bolí!

za každou ránu
měl by se vracet
zlomek varování

pro otevření očí?
pro uvědomění!

žaludek se svírá
cítím divný chlad
jen ten voják ví
jak vypadá pocit
když chybí kus zad

mířil jsi přesně...
Autor Sparkle, 15.10.2009
Přečteno 297x
Tipy 14
Poslední tipující: poustevník Jirka, harmony, Bíša, WAYWARD, Mbonita, hašlerka, Štěpina G, Agniezka, Barpob
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...obsahový tip

15.10.2009 12:58:00 | WAYWARD

Hmmmm... Krutá.. Výstižná.. Sakra dobrá!

15.10.2009 08:19:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí