NAIVKA OD BRNĚNSKÉ ŘEKY SNÍ O MOŘI V LISABONU

NAIVKA OD BRNĚNSKÉ ŘEKY SNÍ O MOŘI V LISABONU

A odjet na podzim do Lisabonu…
´Vždycky mě vzrušovaly cizí knihovny´ –
. . .
Žít na konci světa
zády k nedýchatelné sevřené malé české kotlině
snít
o světě za –
. . .
´Brno je jako stará milenka
léty ohraná
Stejně tak nudná
jak nepostradatelně
svůdná´ –
. . .
Odletět na podzim do Lisabonu
a všechny je tady nechat –
. . .
´Vzlet či pád´
František Listopad
ještě stále
touží podívat se domů –
Autor Andrea Vatulíková, 15.10.2009
Přečteno 323x
Tipy 12
Poslední tipující: subrtka, TERezicKA, harmony, Zpátky, j.c., Boudicca, Kapka, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedená..líbí ST

16.10.2009 11:03:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí