Jo...

Jo...

Anotace: možná trošku jiná. Trošku úvaha... Pokud na to něco řeknete, budu ráda, neb jsem zvědavá...

Jo,
začly mě lákat hříchy
a divný věci.
Začly mě lákat hříchy
a ne takový ty každodenní.
Začly mě lákat hříchy,
protože nežiju přeci v kleci.
Začly mě lákat hříchy,
který jsou nemoderní.

Jo!
Je to jen myšlenka,
když to nefunguje normálně,
Je to jen myšlenka,
že to třeba půjde nemorálně(?!).
Je to jen myšlenka
i to mě děsí.
Je to jen myšlenka.
Tak co, říkám si.

Jo?!
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, P.P.S.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí