Trochu brzo na první sníh...

Trochu brzo na první sníh...

Anotace: ...K

Je trochu brzo na první sníh
ještě nám na terase neodkvetlo
barevný podzim v té zimě ztich
tak jako dítě když se spletlo

a otevřelo dveře do jinam...

lásko máš bílou všude
jsi jako ještě nenamalovaný portrét
na desku kuchyňského stolu

lásko máš bílé šaty
tak jako nevěsta
pomalu padající z nebe
směrem dolů

lásko jsem bílý pán
vyhlížím tě z malého okna
ve větrném mlýně

lásko jsem bílý patník
u silnice
do Whiteland ...
Autor STIMPRE, 15.10.2009
Přečteno 314x
Tipy 27
Poslední tipující: susana načeva, Oťas, Čarodějka911, labuť, Házté, Severka, harmony, hašlerka, s.e.n, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

přímo gentlementská;) povedla se...L.

16.10.2009 18:50:00 | Severka

Aktuální a moc hezká s něhou okomentovaná
ta náhlá změna počasí.
A láska neschází, tím je to ještě hezčí.

16.10.2009 08:50:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí