Pole a války, štěstí nám z dálky mává a chce se mu smát

Pole a války, štěstí nám z dálky mává a chce se mu smát

Anotace: o starsti života

Slunce mi spaluje tvář,
oči oslňuje zář
a já se do stínu marně ukrývám,
nevím kam jít,
nevím jak žít,
vždyť jen temnotu jeskyně znám.
Chci bojovat se ctí,
rvát se se zatnutou pěstí
rány rozdávat
a bolesti se smát.
Chci jenom vyhrávat,
Se smrtí si hrát
a vykřičet do propastí
mnoho mých strastí,
které už nemůžu snést.
Životem kráčím
v krvi nohy si máčím,
když po bitevním poli jdu.
Štěstí je v dálce
a po této válce
již vím, že ho nenajdu.
Autor Inies, 21.11.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejseš náhodou Matka kuráž?

07.05.2007 19:19:00 | jehlaspichlas

souhlasím s krticí...

29.11.2005 15:33:00 | Elenril

...nemusíš hulákat do propastí, tady na Literu ze sebe vypiš všechny trampoty!

22.11.2005 14:17:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí