Napísaná

Napísaná

Anotace: ...

Som napísaná v tvojej ruke
V tvojej hlave
Na tvojom tele
Dýchanie nesmelé
Je len zásterka túžby
Čo blúzni
A vrie na počkanie
V mojich žilách

Žena čo pila z kalicha vodu
V bielych šatách Popolušky
Otrávila sa jedom
- Láska -
Vstrebaná do jej tela
Vykvitla ako prvosienka v studenej jari
Kvet ktorý zhasína za nocí
Kvitne i keď nemusí
A žiari v tme čo páli
Ako tvoj dotyk na mojej tvári
Ako slnečnica uprostred plání
Pokánie zakončené

A ja som celá
Odovzdaná do tvojho tela

Tam aj ostanem

Amen
Autor adida, 16.10.2009
Přečteno 275x
Tipy 17
Poslední tipující: fialová, Franti, spare, mamina, Chancer, enigman, harmony, Házté, WAYWARD, J's .., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

amen.

18.11.2009 21:54:00 | Franti

víra
naděje
láska...ST

31.10.2009 16:09:00 | spare

Na věky věků :-)

16.10.2009 15:30:00 | Chancer

...chtěl jsem napsat,že láska se nechlastá,ale to by bylo blbé,tak nic

16.10.2009 01:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí