O IDolech

O IDolech

Bratr mé milované zpěvačky Patricie
Učitelka literatury
a její manžel podobný Patrickovi
Spolužák ze základky který se mi líbil
Dramaturg Ondra který mě zaujal teď
vzájemně se mísí –
Až mě mrazí
jak si člověk podvědomě hledá
pořád stejné typy
k obdivu a lásce
Podobná gesta
Zrcadlení obličejové mimiky
Prolínání
tváří
Ty idoly jako kdysi
Nevlastní bratr Petr žijící ve Vídni
Stále stejné jejich rysy
Moje rysy –
. . .
(Člověk vlastně hledá sebe
Každého jenom zaujme on sám
v někom
mezi všemi
/přitahují se/
skryté stejné geny)
Autor Andrea Vatulíková, 16.10.2009
Přečteno 262x
Tipy 15
Poslední tipující: TERezicKA, Lukáš Rymeš, labuť, TAORA3, Zpátky, mamina, PrinceznaHeliovýchbalonků, Romana Šamanka Ladyloba, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... je to tak a je to katastrofa:-)

16.10.2009 17:13:00 | Zpátky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí