Setkání s múzou

Setkání s múzou

Anotace: . . . . .

Chtěl bych Ti děkovat,
…za tvoji péči,
……za tvoje nálady,
co často měníš.

Tvůj zájem o mne,
…o něčem svědčí,
……měl bych jen výhrady,
víš, máš moc řečí.

O nich pak přemýšlím,
…ticho prý léčí,
……i když ty nápady,
tajné sny předčí.

Vídám Tě dost skromně,
…vždy někdo klečí.
Z čekání mozoly
…a pozdrav – hepčí.
Autor Zbunik, 16.10.2009
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: rezina, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má můza byla ohlodaná kost
a žena ve mně včil má zlost
Snad čtenář omluví
mé i a ý

22.05.2010 11:34:00 | rezina

Na zdraví!
Bez múzi básník churaví ...
Proto vězte, malé
ST

22.05.2010 11:32:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí