Citoví zatracenci

Citoví zatracenci

Anotace: Tohle vznikne tak, když má člověk v hlavě tisíc myšlenek a neví jak dál. Je to jen o pocitech.

Snít a hrát
a bdít a řvát
a klít a spát
a mít a znát.
Stín a past
a klín a vlast
a štít a slast
a prostě žít.

Emocemi nabití,
jdeme hustou bílou tmou,
šílenostmi ubití
dál umíráme tiše.

Nadpozemské říše,
my víme, známe, chceme.
Žijem, přesto nežijem,
jsme mrtvi v duši.
I tebe klidně zabijem,
krev a žár nám sluší.

V očích krásu, jas a lesk,
v srdci skvrnu od bolesti,
cítíš strach a vnímáš stesk,
tak kde se sakra toulá štěstí?
Autor Barčik2, 16.10.2009
Přečteno 231x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, Neldor, Nussichoco, Květka Š., kleopatra.sedma, Boudicca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi velice :)

01.04.2010 01:09:00 | Vlk v rouše

Taky by mě zajímalo,
kam se štěstí zatoulalo...

16.10.2009 17:39:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí