Alizée

Alizée

Anotace: To jsou slova, které mě napadaly při poslechu písní od jedné zpěvačky

Když jsem ji „poznal“ měla roztomilou tvář
a nad hlavou čistou svatozář.
Být u ni v náručí byl můj sen,
protože jsem na ni myslel každý den.

Její tvář byla jak nejdokonalejší obrázek
od toho nejlepšího malíře,
proto jsem si tehda řek,
že už se v životě nepodívám do jiného snáře.

Ale teď chci stát s jinou ženou u oltáře
jen tak budem mít ty nejspokojenější tváře.

I přesto je pro mě „chuť“ jejího jazyka navždy nezapomenutelná
a doposud podle mých představ neprobadatelná.
Vždy už budu její jméno do své historie psát,
jelikož tehda jsem se začal poprvé usmívat.

Teď mé tváři dodává někdo jiný smích,
který je hezčí tisíckrát víc!!!!!!!
Autor diciassette, 16.10.2009
Přečteno 206x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, J's .., kleopatra.sedma, stravla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Literu :-)

17.10.2009 22:55:00 | Házté

Jsou lidé, co náš život ovlivní natolik, že už je z něj nemůžeme vymazat... Nádherná básnička.

16.10.2009 20:41:00 | kleopatra.sedma

vzpomínka pro horší časy

16.10.2009 20:06:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí