Autorka příběhů

Autorka příběhů

Život je kouzelná dílna
plná krásných tvarů.
Chytit své štěstí do dlaní,
uhnětat z něho tajenky,
co život pohání.

Je to láska?

Jak ji poznáme,
když nemá tvar srdce?
Stačí vdechnout
kus svého Já,
tvůrčí osobnost autora.

Jsem pisatel příběhů
značky Život.
Můj příběh nekončí,
začíná znova...
Autor devcatko z jetele, 16.10.2009
Přečteno 233x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, strawbery, Paulín, hašlerka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí