Hey little pigeon

Hey little pigeon

Mám tendence
padat až moc nízko
a lítat příliš vysoko…
nepřímo uměřeně situaci
Nechápu míru
vzletu pití přátelství

/Tlumiče brzd se porouchaly/

Nebezpečné turbulence
pro okřídlence
co nese světu poselství –
Autor Andrea Vatulíková, 16.10.2009
Přečteno 239x
Tipy 10
Poslední tipující: TERezicKA, Špáďa, hašlerka, labuť, Anastacia-Jane, Kapka, její alter ego, J's .., Zpátky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí