Zrada...

Zrada...

Anotace: nebýt slibu co sem si dal, všechno už bych dávno vzdal..

nikdy se nevzdávej,
bojuj až do konce
tisíckrát prohrávej
jen nedělej pitomce


až život do zad kudlu ti vrazí
až zradí tě všichni co byli ti drazí
tak bojuj do konce dechu
jak panna při prvním vzdechu..

nenávist je mocnou sílou
ať zrádci po tmě v zemi schnijou
ty se musíš stále bít,
za svým cílem kupředu si jít
Autor Tucna, 16.10.2009
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí