Dopis

Dopis

Anotace: voňavý,pokreslené obálky,různé obrázky a vůně

Čeká nato každý den
Chodí kolem schránky
Po probdělé noci
Tvář polepená konfekty a mocí

Svět jako defilé,náhodný známý přeběhne
Jsou to obrázky z kina
Pastelky barví pravidelně
občas jsou nesouměrné

Obálka voní sladce,kořeněně
Pálí ji stopy dotyků jemně
Obsah ukrývá černý obsah kaněk
Teplota stoupá,rtuť se pohybuje vysoko ke mně

Každý řádek sjíždí pohledem
Každé tajemství na ní čeká každý den
Jeto šachové pole,s páskou na očích
Usmívá se,když čte: tak kde je má drahá?..drahá!

Ústa bývají mrazivá
Zase je večer mlha přibývá
Dopis ze snu křídla má
Za tmou se skrývá světlo,cesta a hra
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 16.10.2009
Přečteno 306x
Tipy 13
Poslední tipující: Duhová, Vlk v rouše, P.P.S., enigman, Lioness, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dopisní tajemství...

24.10.2009 10:47:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí