Šílené zoufalství samotné

Šílené zoufalství samotné

Anotace: "K"

Jak úsměvné je přiznání,
jež přináší stýskání.
Když tiše klimbám v uznání..

- že chybí mi -

Písmeno, slovo, věta fráze,
co kosila bodláčí života snáze,
občasnou ozdobou v skleněné váze..

- byla mi přízní onoho -

Co hlasem šílenost v hlavě krotil,
ve snaze potěšit maily potil,
kdyby tak věděl jak teplem zalil ..

- šílené zoufalství samotné ..
Autor Analisieren, 16.10.2009
Přečteno 257x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiparo, enigman, Zefi, vapiti, WhiteSkull, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

změnil...

24.10.2009 10:49:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí