Čas

Čas

Anotace: Je ho pořád tak málo...

Čas
Ještě trošku nasát kouř do plic
tak a ted
otevírej se bráno chrámu konzumu,
jdu si pro tisíc maličkostí
velké věci mám dávno pod polštářem.

Pračka si tancuje svým tempem,
polévka voní po bytě,
chtěla jsem ti zavolat,
ale pak mi něco ukradlo tu myšlenku.
Jsi se mnou aspon v představách,
anebo cestuješ ve světech někoho jiného...

Potom noc v práci,
ručička na hodinách usnula,
zametám střípky minulého dne
a chystám na misku ovoce pro zítřek.

Proč je na všechno tak málo času...
Autor TAORA3, 17.10.2009
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, klinika, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TAORA3...ano, utíká jako voda, hezké.

01.06.2010 23:12:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí