Našel jsem botu

Našel jsem botu

Anotace: Hmm, ale jen jednu.

Na včerejší procházce
u sousedova plotu
déšť se měnil v liják
našel jsem já botu.

Nebral jsem jí hned
všichni kolem divní
se svou ženou Lenkou
ti sousedé jsou vlivní.

Hledáme tu druhou
za večera přišli známí
prozkoumáme okolí
děti jsou tu s námi.

Botička to trošku černá
sem tam taky bílá
ztratil ji tu horník
nebo lepá víla.

Od toho chladného večera
jde naším domem vůně
či snad raději zápach
jako by tu žilo slůně.
Autor Čoki, 17.10.2009
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo,boty někdy smrdí...

17.10.2009 11:05:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí