Nespravedlnost

Nespravedlnost

Anotace: ...

Nechápu ty, co nadržujou,
přitom na kamarády si hrajou,
učitel a kamarád to být nemůžu,
pouze v nechápavosti pomůže,

kdopak zkoušený tu bude
a z předmětu maturovat pude,
asi ten kdo má výstřih hluboký
a sukni spadlou na boky,

tohle smutný je a to dost,
dostaneš jedničku když si kost
a když jsi opak a jsi tichá,
tak učitele zdobí pýcha,

je mi líto, ale tak to je
a jiné to ve školství nebude,
co mám na to ještě dodat,
musíte se prostě prodat,

spravedlnost by měla být,
avšak já o ní můžu jenom snít,
ste mi volný kašlu na to,
takže mi polib ty třídní zlato!!!
Autor Gamy, 21.11.2005
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takhle to chodí, od dětí to vím. Ta naštvanost tvoje z básně přímo čiší!

22.11.2005 14:45:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí