Zpátky do dětství

Zpátky do dětství

Anotace: ..Jak bylo krásně...

Vrátit v duchu do dětských let
kdy měl jsi roků sotva pět
to jednoduchý zdál se svět
a osud nechtěl žádný střet.

Nechtěl slyšet volání mámy
a nebraly tě slečny ni dámy
na půdách hledal staré krámy
a v lesích padal na dno jámy.

Ztratil ses na dlouhé chvíle
kuličky vyhrát ,to byly cíle
svět kolem měl sotva půl míle
nechtěl znát základy píle.

Každý den byl nesmírně dlouhý
vylézt na strom okamžik pouhý
starosti hodit do hluboké strouhy
jen kolo s míčem byly tvé touhy.
Autor Čoki, 17.10.2009
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: hašlerka, Sweet KiWi, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí!

17.10.2009 17:42:00 | hašlerka

...bylo,bylo.

17.10.2009 11:58:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí