Co má jméno.....

Co má jméno.....

Anotace: /co má jméno.../

Nestačí křídla mít
pád není špatný slovo,
když dá se vstát
jak budeme žít
svoje písně hrát,
tak jedem na novo
slzy z potu utírá
věčný mladík,
co v hlavě má jen otazník?
kde tiše zažehne slova slepé vášně,
co znějí tak krásně
jen z nebe padají
jak krápníky
Co má jmeno BLUES
Co má jmeno TOUHA
Co má jmeno HOBOES
Co je jak cesta DLOUHÁ
Musíš krásně snít,
není nikdy hotovo
chce začít se smát,
co bude chtít
tak proč si lásky sebou brát,
tak jak vypadá právo
když se jen tak prodírá,
poslední romantik
pozdní melancholik
co vidí jen barevně
jako v pohádkové zahradě
slzy ti jen šeptají
jak podepsané pomníky.
Co má jmeno.................
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.10.2009
Přečteno 311x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, PPetrushka, Petbab, Gudula, labuť, hašlerka, Churry, trenérka, Linzerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

15.03.2010 15:05:00 | PIPSQUEAK

excelentní výkon..ST! Jedna z tvých nejpovedenějších.

17.10.2009 23:03:00 | PPetrushka

líbí moc!

17.10.2009 15:43:00 | hašlerka

...Aláh jich má 99 ...

17.10.2009 13:15:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí