Mrholení

Mrholení

Anotace: ...

Slizké listy křižují zem
kapky deště běží křivě
vítr je z nich omámen
smrt dýchá tak moc živě

Černo, temno, všechny barvy
a na břehu divný převozník
jak prohnilé podzimní larvy
jeho hlas v mlze ztich

Poletující špinavě seřvená žlutost
houpe se furt a je nahá
v plísni skrytá lidská krutost
jarem, teplem nepoznaná.
Autor Romísek, 17.10.2009
Přečteno 281x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, jedam, J.U. Ray, Romana Šamanka Ladyloba, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí