Duhové bubliny

Duhové bubliny

Anotace: pohled na svět...

Letí si bublina
letí si světem
pomalu usínám
zdravím se s létem.

Jak krásně chladí
když praskne mi na kůži
jak směle svádí
utrhnout růži.

Když praskne náhle
kousek mě odejde
něco mě táhne
ale to přejde.

Chci foukat bubliny
navždy a hned
duhové skuliny
co zkrášlí mi svět.

Odráží černý obraz
ale vypadá barevně
je to jen odraz
vše je tu nádherné.

Vše zdá se přes ně menší
vše zdá se barevnější
ale led je stále tenčí
ale led je stálě křehčí...
Autor Pajuneta, 17.10.2009
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí