Nejasný pocit

Nejasný pocit

Anotace: Vše co je teď je i minulostí

S časem se ztrácí
a s časem padá,
okamžik co kráčí,
květina co zvadá.

Oáza tichem kráčí
s polibkem pestré noci,
květina se již neotáčí
od soumraku bez pomoci.

Dívčin pohled ticho svádí
slyšte vánek pohledů,
květina jest dívčino mládí
a čas již mizí z dohledu.

Z našich očí již svět mizí
vnímáme jen jak tu sní,
pššš, k nám již se neotočí.
jeho kroky krásné zní.
Autor tucnak, 17.10.2009
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Žqáry, Zefi, Radek.oslov.Šafárik, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí