Utonutí

Utonutí

Nesnáším
Ty prázdné dny
prázdné večery
Deštivé počasí
prchající
naděje sny
Potápění se
bez tebe v posteli

Slunce syčející
poslední paprsky
Stovky rybníčků
mezi dlažbou
Kreslíš mi na prsty
úsměv tvých dolíčků
Padáš do mě
do srdce jako déšť

Smích je smutkovraždou
den uklání se tmě
Nesnáším
když říkáš
"Je pozdě"
Nanáším
na okno svůj dech
a kreslím v něm

Zbývá poslední steh
a budem v láskyhvozdě
Zakřičím
poslední sten
Zakřičím Nesnáším
Zdál se mi sen
a já se v něm


utopila v tobě
Autor Lioness, 17.10.2009
Přečteno 318x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, 6thSun, hašlerka, Duhová, malá slečna, Fenceless, Elisha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy je lepší se utopit než se plácat na hladině...

24.10.2009 11:08:00 | enigman

Moc pěkné!!!

18.10.2009 23:45:00 | Ayaka Midoriko

Dávám ST - poeticky city nabitá báseň.

17.10.2009 22:03:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí