o ničem

o ničem

Anotace: a přeci o všem

Na tvý kůži tetování bříšky prstů hladím, při tom trochu nešikovně přemýšlím zda ladím, tvý pocity , na vrchu já a pode mnou jen ty , jak obrácený svět, tak něžně k tobě slét, můj dotek. Pak k tobě po kůži, ponořen v myšlenkách se spouštím, na laně vzrušení šimrá mě tušení co příjde,milování. Já v propasti, ty po krk v průšvihu trocha té radosti a sprinty o cenu, kdo vyhrál?
Autor Kamikadze, 17.10.2009
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí