zamotaná

zamotaná

Anotace: a zase rozmotaná

Proč chleba padá máslem na zem, proč normální se jeví bláznovi jak blázen, proč meteorit trefil naší sféru, proč nehledáš mě jak já hledám ženu, proč sumec pije vždycky jenom vodu, proč na žaludek předepíšou sodu, proč tvoje ruce nedotýkají se mého čela, to otázky jsou vážné dle mne zcela.

Máslo těžší chleba asi bude, blázen ten o ničem nerozhoduje, to naše země blbě jistě stála, no je mi už moc prostě žádná sláva, v rybníku se stěží víno najde, nikdy nevíš na co člověk u lékaře zajde, možná radost by to byla a možná cela, to si myslím že je ta pravda celá.
Autor Kamikadze, 17.10.2009
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí