"Nechceš být má kamarádka?"

"Nechceš být má kamarádka?"

Anotace: Dneska jsem měla divné pocity z tohodle dne a tak se stvořilo tohle...........

Tohle není život jež jsem budovala,
Tohle není píseň kterou jsem pěla.
Tohle není štěstí, to co jsem poznávala,
Tohle není nic, nic co jsem chtěla.
Tohle není FÉR!!
Řev,smích,pláč.
Všechny ty hlouposti,
Řekněte nač?
Vlasně říkám: "Ahoj lež!
Pojď dál a nič mi život!"
Znič i to poslední,
Poslední co jsem měla.
Znič vše co bylo, vše co jsem směla.
Už je mi to jedno.........

"Hej lež? Co takhle být kamarádkami?"......
Autor Sayuuu, 18.10.2009
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí