Reklama na šampón

Reklama na šampón

Anotace: Nevím jestli všichni pochopí oč tu jde, ale je to takový můj způsob vyjádření názoru..

Barevné vlasy bez lesku a slávy
vlajou si nocí jako stébla trávy.

Hrály dnes hlavní roli v jednom divadle,
však na tvé hlavě visí teď nějak povadle.

Zelená, černá, modrá či růžová
za žádnou z barev tvá tvář se neschová.

Vítr ti odfoukl poslední vlas z čela.
A najednou vidím, žes povadlá celá.

Jó, kdybys užila ten správný šampón,
nemuselas slzami skrápět tu balkón.
Autor sivinka, 18.10.2009
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí