Cesta do pekla

Cesta do pekla

Anotace: Věříš na Peklo?

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Věříš na Peklo?
Ne?
Tak já tě tedy doprovodím..

Cesta kříží tvé zbabělé myšlenky,
dusíš smích nebo pláč?
Rohatci podávám dvě zmačkané vstupenky,
tiše šeptá: "Co jste zač?"

Podél cesty v krvi holubice leží,
nikdo nad nima neuroní slzy.
A čas? Ten rychle běží,
pekelník je vulgárně drzí.

Nad hlavami nám létají zákeřné bestie,
ani pták, ani zrůda.
Prý si našich vnitřností užije,
naši krev vsákne chladná půda.

Kráčíme do neznáma,
po cestě z lidských snů.
Ty barbar,já něžnádáma,
zbytečně do ticha krákavě řvu.

Tak trochu jako cvok,
tak trochu jako psychopat.
Tak trochu jako tvor, jenž vylezl ze svých stok,
kterého nemá nikdo rád...
Autor Satha, 18.10.2009
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: Petbab, Zefi, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí