Kalamita

Kalamita

Koulí se sněhová vločka po poli.
Než se nadáš, máš ji v sandáli.
V chaloupce zima, nesvítí se netopí,
kdo nám tu újmu zaplatí?!

Kalamity nemám ráda,
stačí den a bolí záda.
Stromy na zahradě padají,
jablíčka se snáze trhají.
Čert vem ty udělané škody,
hlavní je mít zdraví do zásoby.

Venku se déšť se sněhem hádají,
konec kalamity plánují.
Zítra až vstanu, přeji si slunný den,
teplého podzimu chci vychutnávat jen.
Autor devcatko z jetele, 18.10.2009
Přečteno 262x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Lioness, jerabina, hašlerka, Bíša, malá slečna, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Splašená příroda opět nad námi zvítězila...

19.10.2009 23:23:00 | jerabina

Tady v Brně o tom víme z televize
a od dcery z Vysočiny,kolem Žďáru..
odklízeli,odklízeli.

18.10.2009 11:44:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí