Úhoř

Úhoř

Anotace: byla nuda..

Na chaloupce ve dvoře škrtí dědek úhoře,palici prý doma nemá.Jenže úhoř?Ten se nedá!Svíjí se a smeká se,plác dědkovi do tváře.Zleva,zprava ta mu sedla,dědkova tvář rychle zbledla.V záškubech se vrhá k zemi,úhoř letí na kameny.V tom babka v chaloupce slyšíc ten rámus,odlepila od pece v mžiku svůj ánus.Zatím na dvoře dědek už skoro v pánu,úhoř vedle něj dýše pomálu.nakonec dopadá příběh jinak než by měl,ale to je život...na to asi dědek zapomněl.
Autor Lucaaa666, 18.10.2009
Přečteno 272x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí