cislo prazdnyho pokoje

cislo prazdnyho pokoje

Anotace: kocovina. radost i smutek. vsechno.

existujou prasky
ktery bych mela brat
a nemela


prasky ktery bych mela brat
se delej na ty
ktery beru
a neberu


a ty
co bych brat nemela
beru jen obcas.



.


docela to ze me
vyprchava
ta touha rict
pustte me
ja chci ven
chci tancit.




tesim se na svoje tetovani
a na pulnocni smich/ov/
.



par mejch milencu
tanci se mnou



/krem na ruce
modry camelky
1,5 l vody
sputnik, ma laska
zadny kondomy
ani deti
moje piercingy
a vecerni nalada
a veta
ze zbytek neni na mne/







pro tebe



/muzes videt
jak se na tebe
divam
a co se mnou
dela tvuj
pohled
zpatky/





nevis
jaky to je
bejt mnou

ale ja takova budu
porad
chci
a ani nevidim
jinou moznost.





nejsem zadnej umelec
sem holka
co posloucha eminema
porad se smeje
neni na vztahy
a prijima
zodpovednost
za svy ciny
.


/dava city najevo
a casto svaci v mekaci/



miluje slovo yes
/kdy souhlasi
se svejma nejlepsima
kamaradama/




fialova fixa
/pisu ti na ruku
cislo prazdnyho pokoje
nevim
jeslti si sam
ale sam bejt
nemusis/




tak zase jindy
pa





a nikomu prosim
nic nerikej.



/íářýíáýáíž
šíážýířážýř
íčýžšžýážý/
Autor embryo v hlave, 18.10.2009
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, Já Esther Ruth, WAYWARD, mattoni.uz.neni, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi z těch, díky kterým věřím tomu, že být otevřený je cesta k tomu něco stvořit

21.10.2009 15:09:00 | Já Esther Ruth

st

19.10.2009 18:00:00 | WAYWARD

tyjo..je to uplne jak film...je v tom neskutecne obrazu...a vybornejch obrazu...ktery nemusi nikdo komentovat, nemusi v nich nikdo mluvit a oni sami mluvi stokrat vic a me to spis bavi poslouchat...
btw...ta holka co rada svaci v mekaci umi skvele psat a kdyz rika ze neni umelec, tak podle me keca :))

18.10.2009 23:25:00 | mattoni.uz.neni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí