Ladná krása žen

Ladná krása žen

Anotace: Nevím co bych dodal. :-)

Okraj smíchu jest voda ledová
usměj se má milá krásko sněhová,
Nechej oči hrát poezii medovou
polibkem zažeň možnou dobu ledovou.

Kráčíš zlehka jak vánek vaneš
v moři krás nikdy neustaneš,
Z tvých očí nás anděl svádí
hebkost tvá jak čisté mládí,

Úsměv jest jak od Moneta
z očí hřeje ladná soneta,
Seš oheň co hřeje co nepálí
Seš jako partitura okamžiku co se nikdy nevzdálí.
Autor tucnak, 18.10.2009
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Žqáry, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí