Sama jako vzpomínka z rychlíku

Sama jako vzpomínka z rychlíku

Anotace: ;-)

V šedivém smutku hlásných troub
odjíždíš mi v zeleným rychlíku
popsaným proti své vůli
samotou

zase tě nemám
zase budu sama

sama v tom davu
objímajícím
špínu ulic

sama v přetékajícím smutku
s roztřesenýma rukama
a slovy co zapomněla jsem
ti ještě říct

sama
jako hvězda
které někdo
vysrkl poslední
zbytky helia

v tom kabátu
co jsi mi daroval
loni k vánocům

budu zas

...bez Tebe...
Autor Jasmin de Paris, 18.10.2009
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, hanele m., Petbab, Lacosta1, Zpátky, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale v kabátu...

24.10.2009 11:32:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí