Může zase pršet

Může zase pršet

Anotace: ...

Sbírka: Otevřená krajina

Řada topolů srovnaná větrem
se komíhá pod tíhou
modrých čísel
ve světle deště.

Otazníky vyrubané
do asfaltu
koulejí očima.

Frotáž špíny vynášené okny,
kde přísavník býval na zdi
stržen a uchopen
komíháním hodin.

Otázky klepané
krupkami
nechápou Morseovku.

Na okně vypsané
poznatky z knih,
mokrých a zdupaných
pokusů chápat.
Nechápu,
nevím, nerozumím.

Tak.

Může zase pršet.
Autor voedor, 18.10.2009
Přečteno 384x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, hašlerka, Bíša, mamina, Petbab, Zpátky, Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

může...

24.10.2009 11:33:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí