Ti co neberou ohled vedou

Ti co neberou ohled vedou

Anotace: ..ale je to hrůza..

Vyhrát závod s časem
na chvíli se zastavit
být obilným klasem
staré chyby napravit.

Oděn ve svůj nový šat
přišla tvoje chvíle
soupeřům zas dáváš mat
dosahuješ cíle.

Nebrat ohled na okolí
jen kupředu jít
cizí rány tě nebolí
o penězích snít.
Autor Čoki, 18.10.2009
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí