Hnije mi srdce

Hnije mi srdce

Anotace: ...

Sbírka: Jahodové nebásně

Hnije mi srdce,
rozkládá se buňky srdeční svaloviny,
v levé části hrudníku mám krvavou kaši.
Bolí to...

Hnije mi srdce,
zezelenalo, ale musim ho pochválit...
Vydrželo víc útoků než jsem čekala.
Bolí to...

Hnije mi srdce,
je to nezvratný proces,
až shnije úplně, budu jen troska.
Bolí to....

Hnije mi srdce,
potřebovala bych transplantaci,
ale nechci jí, zničili byste ho taky.
Bolí to....
Autor Striptérka, 18.10.2009
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Pythonissa__, fuu, tomáš lenoh
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí